Dance with your heart not with your head

DRA KORTET BARA

Kategori: Vanligt liv

Nämen tjena, läget? gött braa du!
Nyss framme i danssalen och inväntar mina E.A.R vänner. Kom hit tidigt för att börja grejja med musiken till lördagens show, men kommer fan inte ihåg i vilken ordning allt skulle vara så jag väntar mest in tiden just nu haha. Började dagen otroligt mycket för tidigt. Min lillebror Alvin har "föräldrar på besök vecka" i skolan men varken mamma eller pappa kunde komma så jag blev dittvingad istället. När skoladagen var slut för min del begav jag mig till Carlings och jobba ihop med Elin pelin. Gött inte mycket att göra haha. Helt dött från 14 till 17, men sen du så kom en drös med människor och köpte både det ena och det andra, GILLAS. När jag kom till jobbet fick jag chocken, hitta min drömtröjja! haha så fin fast ful haha ÄLSKAR den! sen kanske jag råkade shoppa lite annat också.... en hel del faktiskt, farligt det där med personalrabatt! Orkade inte ta så bra bilder så detta är vad som bjuds på haha. Lite fula bilder på de vackra jag köpt idag. Och nu borde jag kankse låtsas som att jag faktiskt gör något vettigt så det ser bra ut när dem andra kommer haha.
C YA
 
MIN NYA ÄLSKLING!!!! helt kär Carlings 299:-
 
carlings 199:-
 

Bikbok:
249:-
299:- -50%
129:-
 
Gina: världens goaste tunnkofta, köpte 3 stycken hahah 2 svarta och 1 vinröd.
mina asum tajts köpte jag på bikbok förra veckan med, 149:- kanske (?)matchar dem snyggt med sockarna med, löv it.
 

water on the rocks

Kategori: Vanligt liv

God mat och gott sällskap, underbart mysig kväll med folket på Butlers. Dock blev det ingen vinst på quizzen, men får väl försöka att inte vara ledsen för de! eftersom jag ska börja på pencillinet nu så körde jag water on the rocks med lite citron. alltså is och vatten haha. Victor gjorde så fina drinkar till mig, duktig killle. känner att febern börjar komma tillbaka så borde väl ta och klunka lite hostmedicin och lägga mig och sova. Fast än så länge e de grymmt ensamt så tar och drar med mig täcket till soffan istället och kollar film (somnar till film) tills Tobias slutat jobbet och kommer och tar hand om sjuka mig. Väldigt underbart när man kan dra, "meeen det är synd om sjuka mig ju.." kortet haha. funkar i många olika fall;) Godnatt!
 
 
 
C YA

Vänner är bra medicin

Kategori: Vanligt liv

Ja då har man varit hos doktorn och fått massa medicin så man blir frisk och kry snart! hoppas vi på iallafall. Just nu sitter jag hemma hos Tobias och väntar på att klockan ska gå så jag kan dra mig ner mot Butlers och äta lite mat med Jossan, Jerker, Simon och Cervin. Doktorn sa vila, och hur vilar man bättre änmed trevligt sällskap. Och på tal om vänner så satte jag min nyss och läste i min älskade Beccys blogg. Och tårarna började bara spruta. Saknar henne så galet mycket, saknar att bara random kunna ringa eller smsa när man egentligen inte vill ett skit utan bara vill berätta något onödigt. Är så stolt över henne som är iväg, tur hon e långt bort annars hade hon fått stryk som inte e nära mig!! haha. nä nu måste jag torka tårarna och klä på mig haha
 C YA
 
 
 
 
BECCYS BLOGG KOLLA VETTJA! <3

SNOR, DR, DANS

Kategori: Vanligt liv

Sitter på jobbet och väntar på att tiden ska gå, som tur är så har jag bara 30 minuter kvar. Och jag har inte haft ett skit att göra idag haha. Kanske varit 6 personer här sammanlagt. Vilket jag verkligen inte klagar på eftersom jag mår som ryska kulstötnings damer ser ut. Helt svullen och öm från öra till öga, feber och snorar som en galning. Men fick en tid hos doktorn vid 15:00 så får jag se om detta går att bota. Anstränger mig till mitt yttersta genom att dricka två teer. Äckligt är det men det ska ju vara bra när man är sjuk så jag biter ihop. Smarkar verkligen bara varmt vatten med lite konstig smak i. förstår inte det goda alls haha. Pratat med chefen för Medborgarskolan idag och vi i E.A.R har fått lite mer dansjobb! underbart! Suger att vara sjuk bara eftersom man inte ska träna så mycket då, och jag är ju inte så bra på det där med att inte dans. Och på Fredag har vi ett litet dansjobb i Uddevalla, Nån konstnär sa ställa ut någon slaga ljud/ljus grej som vi ska dans runt, har inte riktigt koll på vad det är hahaha. Men kom och kolla vettja! 19:30 på den lilla gräsplätten bredvid kampenhof, där det står en tavla med en karta på, bredvid överångstället. Världens bästa förklaring men hoppas nån fattar haha.
 

SOM EN CHEF

Kategori: Vanligt liv

Jobbat några timmar på restaurangen idag, segt som faan. Men cash is king! Sen kom jag på att jag är ju faktiskt tjej så jag tog en tripp till skönhetssalongen och färgade ögonbrynen och ögonfransarna. så skönt att slippa sminka sig! men faaan va ont det gör att vaxa mellan ögonen haha. När jag fått skakat av min min feminina sida lite tog jag mig en tur på stenungstorg och köpte underkläder och lite nya danskläder. OCH på tal om DANS! igår fick jag ett jobb som danslärare på Medborgarskolan, en streetgrupp 14-16 år nybörjare. så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Så vipps så hade man 3 jobb, känns rätt bra ändå! nä nu måste jag sova, upp tidigt och återigen mot restaurangen, jippie. Godnatt
 
Köpte nya tajts hör om dagen med
åh så tjusigt

Update förra veckan Söndag

Kategori: Vanligt liv

SÖNDAG
Sorgens dag detta. Nu har Beccy flyttat till ostarnasland, alltså Schweiz om jag inte nämnt de haha. Ett helt jävla år ska hon va borta. Fast det går ju fort så jag ska nog klara mig fint, tog mig en tripp till torp idag och tog del av experts konkenrea. Mycket trevligtn,åste jag säga, kanske inte för dem men för mig! Fick köpt mig en liten kamera äntligen. Så nu slipper jag ta kort med mobilen hela tiden. Och jag kan äntligen filma dans bättre, så SKÖNT! 
 
Mer idag har vi haft en riktigt viktigt möte med EAR. Och vi är från och med idag, 23 september, en förening! Känns så underbart att är något mer än bara ett namn. Och det mesta inför föreställningen, (5 december glöm inte de) börjar falla på plats! UNDERBART 
 
 
C YA
 

Update av veckan

Kategori: Vanligt liv

LÖRDAG 
Dagen innan Beccy far till ostarnasland. Åkte hem till familjen Hauguth och åt middag, hjälpte Beccy kolla så hon hade packat de mesta klart, färgade hennes och hennes lillasysters hår, och de viktigaste. Bara var med henne? När vi fixat och donat hemma tog vi och åkte till våra allapojkvänner som hade lite hemmafest i herrestad hos Jerkers föräldrar. Beccy ville säga hejdå till alla och dem e ju rätt så trevliga att vara med också! när vi lekt med dem ett tag fick dem för sig att vi skulle till krogen, så snäll som jag är körde jag dem dit. Och även jag och beccy tog oss en runda. Harrys blev det även som sist fast lite mindre dans haha. Vi satte oss och chilla istället och prata med folk osv. Annah och Ellen kom på besök sedan, och dem var det drag i! Skulle väl tro att mitt sprit föråd e slut nu.... Hhah;) jätte mysig kväll med fina människor. Var dock inte lika fint att släppa av Beccy hemma sen och säga hejdå. Vet att vi snart ses igen mmmmen iallafall. Kommer kännas så tomt utan henne. Fällde några tårar. Fast dem var både av sorg och av lycka! Haha va djupt det blev nu. Nu skiter vi i detta haha. Här är lite bilder från kvällen.
 
 
 
 
 

C YA
 

i efterhand update FREDAG

Kategori: Vanligt liv

I fredags hade vi lite tjejmiddag hos Savik för att "fira" att Min Beccy ska flytta till ostarnas land. VI började kvällen med pizza, lite drinkar och prat i massor! Sedan bar det av ut i regnet ner mot Butlers och hälsa på Jennifi som jobbar som sån där kortdealer,  jag vann för övrigt 250:-. så jävla bra är jag. Vi gick sedan vidare till Fiezta och tog ett par drinkar och dansade gangdam style så taket höll på att lyfta, nästan haha. Var rätt tomt på Fiezta så vi tänkte att när vi ändå e igång så kör vi Harrys idag med. Och där inne var de rätt mycket folk. Vi dansade sönder och min nacke mår sådär haha. Lite mycket "skaka, dampa flippa". Men kul som fan var de! och tror nog vi sa hejdå till Beccy helt okej! En hel del vackra bilder fick vi till med, otroligt snygga brudar!
 
 
C YA

update av veckan som gått

Kategori: Vanligt liv

Godmorgon världen
Det där med att uppdaterna hela tiden går ju bra osv... haha när men ska väl försöka bättre mig. Funderade på att göra en ny kategori "updatering i efterhand" men tänkte att jag borde inte uppmuntra till detta så skiter it haha. Ni får helt enkelt leva med att jag iefterhands uppdaterar ibland. (ofta kanske).
 
Får väl börja med att berätta att i Torsdags när Ellen och jag hade ätit morgon mål så smsade min mamma och berättade att Mikael Persbrandt skulle spela in film nere på Hamnagatan nu. Så vi slängde på oss kläder och gick ner för att få en lite skymt av gubben! Och de fick vi allt, helt beige och söt var han. Gulligt att dem kommer och spelar in film i lilla Uddevalla. Väl nere så mötte vi DansErik som också ville se lite kändisar. Vi Lyckades även lura ner Annah och Tobias. Och ensamna va vi inte, folk överrallt som ville ta del av vad som än pågick. När vi var klara med vårt kändis tittande gick vi och tog en timmarslång fika fylld med prat x5. Vi tog oss även en tur till lekplatsen och fick ut vår barnsliga sida en stund. Och när vi inte orkade med varandra längre sa vi adjö och Jag och Tobias gick oh åt på Butlers och sedan blev det bio. Och självklart var vi tvunga att välja en Persbrandt film, så Hamilton 2 blev det. Grymmt bra film för övrigt.
 
 
Här börjar riggingen ta fart
Erik jag Ellen
 
hade bara mobil kameran så detta var bästa bilden jag fick till haha. Men där e han iallafall i sin fina beiga dress.
 
 
C YA
 

E.A.R

Kategori: Dans

 

ANDREAS WIJK

Kategori: Vanligt liv

Godmorgon, godförmiddag, godeftermiddag,
A ni får välja själva. Sitter fortfarande hos Ellen och har nyss käkat en mycket trevlig frulle bestående av kalaspuffar glass och nachorullar. Näringsrikt och bra. Skyller på att vi e sjuka och då gör de inget att det blir lite hippsomhapp med frulle. Just nu sitter och Elllen och kikar på youtube och allmänt roliga klipp. Så fastnade vi vid några Andreas Wijks klipp. Blev helt paff av hur bra människan sjunger. Aldrig riktigt vetat något om honom  mer än att han e lika gammal som mig och var programledare för modeljakten. Men shit vilken pipa! Här är några fina toner. 
 
 
 
 
 
C YA

TACONIGHT

Kategori: Vanligt liv

Vanlig onsdag och Ellens föräldrar är på flygresa vilket betyder att vi trashar hennes hem. Eller mer har tacomys och allmänt trevligt. Har så vackra vänner, bäst e dem också. 3 dagar kvar nu tills Beccy flyttar till Schweidz... inte lika kul men jag ska ju åka och hälsa på om ett tag så får väl försöka klara mig. 
 
 

host host HOST!

Kategori: Vanligt liv


Upp tidigt och öppna på restaurangen. Älskar att gå upp tidigt. Speciellt när man är super sjuk. Och ja idag är jag nog gnälligast i världen. Min underbara Annah körde mig till jobbet i ödsmål idag 07:00. Stackarn som knappt fått sova för att jag snarkar som en galning nu när jag är sjuk, fast mer kämpar för att kunna andas och överleva. Känns som hela halsen och huvudet på mig ska sprängas, men att jobba ett par timmar är ju ingen större fara tänkte jag igår när dem ringde in mig. Men när när jag varit på jobbet i 10 minuter ringer chefen och säger att jag måste jobba över 3h...Så hörde han på mig att jag va sjuk, inte så svårt eftersom jag inte har någon röst nästan, "men e du sjuk lilla vän, a men ta en läkerol så går de över". Älskar honom i bland, verkligen verkligen, fast tvärt om. 
 
Sitter här nu med hemmagjort soppa som kocken gjort till mig, smakar super mysko men han säger att dem hjälper mot allt så får helt enkelt lita på honom. Dricker även te, jag som hatar te, men de ska ju även de va bra för halsen så varför inte give it a try! Längtar till klockan är 18 och jag e hemma igen i min underbara säng!!! 
 

känner min precis lika seg som jag ser ut på bilden haha
 
 

LÖRDAG - hejdå Sofia

Kategori: Vanligt liv

I Lördags var det då dags för avskedsfest för fina Sofia som ska till London och plugga  ett tag. Massa mat och så klart Kjellbergs hemmagjorda marinad! Finns inget bättre när man ska grilla haha. Roligt att träffa alla goa gamla vänner igen. Simon stod för skönsången och Vellan visade hur vi alla skulle dansa. Vackert, mycket vackert. "Gissa vem du är" leken gav många asgarv och även något form av brädspel som jag aldrig riktigt förstod reglerna på haha. Hoppas Sofia får de bra i London, Nu är hon iallafall hejdåad med bravu! haha 
<3
 
 
Simon spetsade sin Bacardi med lite vanlig sprite
 
 
 
Lektime
 

FREDAG

Kategori: Vanligt liv

Kräftskiva med E.A.R  co
I fredags styrde vi upp en liten kräftskiva hemma hos Kirpen. Nästan hela ear gänget va med förutom Frida som svek haha. Mer fick vi sällskap av Karl, Matilda x2, Tobias, Mattias och vår fina Erik! Underbar kväll verkligen! massa mat, musik, skratt och såklart DANS! gangdamstyle kördes rätt hårt av DJ Eriko haha. När räkorna kräftorna och även kycklingarna ( varken Tobbe eller Valle äter ju skaldjur.....) var slut drog vi igång några omgångar av spelet "med andra ord. Fan va cp roligt spel! hade så ont i hela kroppen när väl kvällen va över efter allt skrattande! Har så cp roliga och fina vänner! <3
 
C YA
 

TORSDAGS LYX

Kategori: Vanligt liv

Nu är det bara några få dagar kvar tills fina Sofia åker och bosätter sig i London ett tag, så i torsdags tog vi tjejjer oss en tur till Butler's för en riktigt tjejig middag. Drinkar i alla möjliga färger och oändligt med prat! 
 
 
 
 

THE ELVINE POST

Kategori: Vanligt liv

Tillbaka på mitt älskade jobb idag. Varit en rätt seg dg kundmässigt, ingen hade större lust att skaffa sig nya kläder kändes det som. Men hade lika trevligt för de! Jobbade med Chef Andreas idag, och vi har skojjat runt och flumat so vi alltid gör. Fina dansErik kom in med kaka till min i slut timmarna när jag va ensam i butiken, gillades starkt. Vi har fått en ny tidning i butiken från vårt klädmärke Elvine, och den satt jag och bläddrade i när de va lite mindre än minst att göra. Sjukt goa bilder! blev helt åh gos ut med båten sugen! As sött att det fanns suduko och sånt i den med haha. Mer idag har jag packat upp massa varor och försökt hänga in dem i affären, grattis typ. Har även fikat med fina Tobbe och myst lite med min underbara precisnysshemkomna Annah! Nu måste jag egentligen slänga mig i duschen, lovat att möta upp Tobbe efter han slutat jobbet vilket han gör snart. Orkar verligen inte duscha hahaha, men måste, fan, men men jag får helt enkelt hjula till duschen, kanske blir enklare då, vem vet.
C YA
 
f
 

LIFE - love it live it dance it

Kategori: Dans

SYTYCD
 
 

GODKÄND, minst

Kategori: Vanligt liv

Man vet att kladdkakan är god när Hillevi inte kan sluta säja " AAAH HERREGUD VA VAD GOD! muuuuuuuummmmsss mmmmmmh åååh nomnomnomnom! MMMMMMMMMMMH! så. jävla god"  någon kommer iaf få ligga ikväll. // Beccy
 




JUST NU

Kategori: Vanligt liv

Girliegirl time! Men lite manligare..
Jag och Beccy har nyss kommit hem från torp och maxis chokladavdelning. kladdkaka ala after eight står på schemat. En massa tjejsnack och skvaller och vårt bästa ämne, sex, va annars. haha. vi e ju endå tjejjer så dela är det vi gör bäst. Nu har vi lyckats sätta in kakan i ugnen med, så får vi se om den går att äta, go set vare iallafall!
 
 
 
 
har man ingen elvisssp så får man använda handkraft!
 
NOMNOM!
 

jabbawockeez

Kategori: Dans



 

Låt det vara

Kategori: musik

When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me, Speaking words of wisdom, let it be. And in my hour of darkness, she is standing right in front of me, Speaking words of wisdom, let it be, let it be, let it be, let it be, let it be, Whisper words of wisdom, let it be
 

Practice Practice Practice

Kategori: Dans

 
Locking träning idag då med Johanna och Erik, framåt går de! En träning till så tror jag Locking kommer sitta som en smäck för dem. Vi bestämde idag att det kommer vara vi i E.A.R och Marcus, Erik , Josefine och Johanna som ska göra lockingen på föreställningen. Tror de kommer bli perfekt! så galet kul att vi fått med våra underbara killar. Precis hemkommen igen efter träningen och måste verkligen städa, och duscha (!)  haha. Men det är så lockande med sängen. Får ta och ta mig i kragen och fixa iordning här nu.
C YA
 

E.A.R

Kategori: Dans

Godmorgon, godeftermiddag, hej osv. Spenderat hela min morgon åt att ligga i sängen och kollat på vänner och letat goa danslåtar. Har även planerat var jag ska lägga alla ina saker sen när jag ska städa. Men städningen får vänta lite för ska strax gå ner till stan och bege mig till Dansboet och ha lite föreställnings träning. Träning nummer två med våra hjälpdansare. Locking står på schemat idag och förhoppningsvis lite street om vi hinner. Senare tror jag även vi ska ha lite möte med e.a.r om Giraff. Valle va och träffade dem förra veckan om bidrag och sånt till showen. Så hoppas på goda nyheter! emn nu måste jag springa.
C YA
 
Förra träningen haha

Smile honey, it confuses people

Kategori: Vanligt liv



 

ojojojojoj

Kategori: Vanligt liv

Sitter och drömmer mig bort på allt för många klädsidor. Ren tur i oturen att jag inte kommer ihåg lösenordet till mig paypal konto, och inte orkar orda ihop så jag får ett nytt. annars hade jag intre haft mycket kvar på kontot. Fast när jag väl tänker på de så kankse jag borde gör ett nytt, lite Kläder här och där har ju ingen dött av. Stört tid har jag spenderat på nastygal. Underbar sida! blir nog lite hemklick därifrån idag hehe. Sen måste jag, ja jag MÅSTE, beställa hem mina midnight tajts.Älskar de verkligen så dem ska hem i veckan. Så a nu måste jag ju försöka få igång de. Åh blev lite shopping pepp nu hahah fan. Detta komer hem i brevlådan om nån vecka då om jag får igång skiten!
 
HELT KÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
denna godingen får ligga och vänta i wishlisten lite

D W Y H N W Y H

Kategori: Dans

Dance with your heart not with your head
 

c ya
 

MOTIVATION

Kategori: Svettas

Känner att jag allt för lätt blir ttråkad, men ibland kan ju även det vara bra! Svettats sönder en stund nu med lite hema träning. Jobbigt men sjukt skönt efteråt. Tror Annahs grannar kommer tro hon blivit knäpp så som jag dansar runt här haha. Ibland kan jag tycka att det är svårt att hitta motivationen så när jag kikade runt på la internät. Hittade jag en go blogg av Andrea Myrander, mycket bra motivationsblogg och bra tipps på träning osv.
 
 
C YA
 
 

AU REVOIR

Kategori: Vanligt liv

Då har man lämnat av mina ungar på säve flygplats för en 12 dagars resa mot London, Paris och slutligen Rom. Helt ensam i Annahs ("vår") lägenhet nu, kändes ytterst konstigt att komma hem förut och inte välkommnas av ett skrikade "hej hilleviiii!". Men som tur är så är dem snart tillbaka! 
 
Glada resande
 
C YA

GOOGLE

Kategori: Härliga stunder

Inget roar så hårt som google translate kvinnans röst en sen söndagskväll.Tårarna bara rinner och jag kommer utan tvekan ha magrutor innan den här kvällen är över.
 
 
C YA

F IT

Kategori: INSPIRATION

Dans jobb och mys

Kategori: Vanligt liv

Sitter med mina bästa tjejjer Becca och Annah och myser med levande ljus och vin, ost och kex. Haft en go dag på jobbet med bästa Klas haha. sjukt rolig mäniska den där! Älskar mitt jobb verkligen!. Innan jobbet imorse bar det av mot danssalen och dansträna det sista innan vår lilla min uppvisning på UddevallaHemsdagen. Bra som fan gick de faktiskt även fast vi saknade två av medlemmarna. Efter framträdandet så sprang jag ner till parkeringen och blev hämtad av Annah som körde rally hem och jag fick springa upp till lägenheten och duscha fort som faaaan. Sen va de bara att kasta sig till jobbet haha. Men hann gjorde jag! Effektiv som fan, yess!  nä nu ska jag väl fortsätta vara lita social med mina små vänner!
 
Rebecka Erik Elin 
<3

C YA

Grillmys och Dansmix

Kategori: Vanligt liv

Tillbringat Kvällen hemma hos Kelley med Ellen, Annah och David. Käkat skrattat och haft de allmänt underbart. N har jag och Annah kommit "hem" igen och jag sitter och försöker få ihop vår msikmix som vi ska använda oss av imorgon på Uddevalla hems dagen. Tror de heter så iallafall haha. VI fick slänga ihop ett litet progra igår och jag har nu suttit och slängt ihop lite låtar. Inte de bästa jag gjort men de får duga haha, Kom på att jag fått nån jävla smula under U knappen så får tycka jag en idiot för att de ska koa nån bokstav. dagens i-landsproblem ja. Nu ska jag bara försöka hitta på in vackra dator hur man bränner ut mixen på en skiva. Kan verkas enkelt, men tro mig min dator kan göra allt svårt. Får väl se om ja lyckas! Vill ni se på dans förresten så kom till Folkets park imorgon kl 12 och se oss i E.A.R dansa lite. Kanske borde sova så jag orkar med den långa morgondagen? Jo varför inte, godnatt.
C YA