Dance with your heart not with your head

Color oh Färg

Kategori: INSPIRATION

 
 
 

Help me please

Kategori: word

DAFUQ?

Kategori: Vanligt liv

Sitter här och försöker lägga över blider från helgen från mobilen till datorn. Går ju sådär måste jag säga haha. Förstår ingenting. Funka fint i förrgår men idag vill den inte vara med alls. En som tur e så kom min räddare i nöden Henrik och hjälpte mig lite. Fanns nån app man kunde använda sig av för att flytta filer trådlöst, sweet!. Visste säkert alla andra redan men jag fick lärt mig något nytt iallafall haha. Får se Hur detta går. Har förövrigt jobbat på restaurangen idag, woppido, inte så mycket att göra idag heller, varit uttråkad i a ca 9h. Och imorgon ska jag öppna igen så upp 06:30! så borde egentligen sova. Fas nä. Ska mixa lite musik först. Lite E.A.R mixning. Sen kan jag sova lite.
C YA
 

LOVE

Kategori: Dans

READY, SET, GO

Kategori: Vanligt liv

Stressen som upstår när man inte orkar göra saker haha. Har egentligen inte så mycket att göra idag MEN en jävla liten tid att göra den. Nu, egentligen för 10 minuter sedan, ska jag rida ut med båda hästarna och sen fixa stallet, in fort som fan, städa iordning rummet, ska vara husvisning imorgon och eftersom ja inte ska vara hemma så måste rummet vara tipptopp! Lär ta en stund hehe. Sen ska här packas för tre dagar borta, fest, vardag, träning , goskläder, och allt detta i en relativt liten väska, gud hjälpe mig. Sen måste jag hinna med tåget vid 4 för att åka till Uddevalla och träffa min fina Jonthan som jag inte sett på hundra år känns det som. Och när jag e klar med de så kan jag äntligen vila! haha. Då bär det av hem till Cervin och mys med mina killar. Iallafall en stund, sen blir de sminka sig och brakfest! Kort dag med långa uppdrag, får nog börja på en gång. Panik hahha
 
 C YA
 
 

VART FAN E DEN

Kategori: Vanligt liv

Har i två dagar nu förökt hitta min lilla lila tandställning. Utan större lycka. helt otroligt att jag aldrig tappad bort den när jag varit på krogen, den överlevde studenten, a den har varit med om de mesta. Men när jag ska gå och duscha och lägger den i rummet så är den helt plötsligt helt väck. Har fan letat överallt. Blir knäpp snart. Helvete haha. fattar inte vart jag gjort av den. Vet att den ligger här någonstans. Frågan är bara vart fan då?! Har snart vänt upp och ner på hela rummet, så de är väl bara till att börja vända det om på andra hållet haha. 
 
 
 
C YA

BEAUTIFUL SOUL

Kategori: musik

LIFE

Kategori: INSPIRATION

DANSMYS

Kategori: Dans

Dansträning igår med E.A.R. Vi börjar komma igång ordentligt med dansera till Föreställningen nu! Känns så underbart, längtar så, det kommer bli så grymmt! Dansade ett par timmar och sedan begav vi oss hem till Rebecka och hade tacomys,skvallerprat och dansplanering. OCH nu är äntligen all planering till föreställnigen klar! tror vi haha. Vi fick även besök av fina Karl som ska hjälpa oss göra filmerna till föreställningen och även Trailern! Blir helt lycklig när jag tänker på de haha. Nu väntar vi bara på att få besked på hur mycket bidrag vi kan få, men det ser väldigt bra ut, dyrt som fan att hyra lokal, ljud, ljus för sånt här haha. Men som tur e har vi fått några betalande dansjobb nu innan också så då kan vi använda dem pengarna till saker vi behöver runt omkring, så som scensmink och kläder. Massa mys med världens goast dansgäng! Så sjukt nära hjärtat är ni!  
 
 
C YA

EAR DANCE CREW

Kategori: Dans

SÖNDAGS LEK

Kategori: Vanligt liv

En helt vanlig bakis söndag tog jag och Annah oss ner till bibblan och lämnade tillbaka några böcker, dock kom vi på när vi väl var nere att det är grymmt långt hem igen och väldigt mycket uppförsbackar. Så vi bestämde oss för att vila lite på lekplatsen som ligger brevid bibblan. Var en mycket trevlig söndagsaktivitet måste jag säga. Att så lite kan göra en så lycklig.
 

LÖRDAG: Fiezta, Trägårn

Kategori: Vanligt liv

Efter en dag av att ligga i sängen och kolla film och inte göra ett skit så fick Jessica oss på andra tankar och lurade med oss ut på ennu en kaose utgång! Dennn dag begav vi oss först till Fiezta och tog lite drinkar och Sedan till Trägårn. Min Kusin spelade på Fiezta så det var egentligen därför vi gick dit, var faktiskt riktigt nice där inne. Eftersom det är helgen innan löning så va de inte så mycket folk ute men de va galet roligt ändå. Jag och Annah hade nog lite för roligt nästan haha. Gjorde lite ont att kolla kontoutdraget dagen efter haha
 
Annah jag Jessica Emma
Fina Fina Annah!
Långt in där i mörkret står vår favorit bartender Richard, ni som missade hans vackra bardans, lider med er!
 

FREDAG NELLY HIGH HEELS

Kategori: Vanligt liv

I fredags va de återigen Nelly Event på Harrys. Och skor stod på temat! Ren kärlek helt enkelt. På förmiddagen åkte jag till danssalen och tränade med mina tjejjer i E.A.R. Efter detta tog jag mina 4 väskor och åkte till min distanssambo Annah! flyttade in mig själv där några dagar, tror inte Annah förstod va hon gav sig in på när hon gav mig en nyckel. Iallafall så började vi med att dra och handla, öppnade kyskåpet och förstod att detta går inte, ingen Nutella va tänker hon?, så vi tog bilen mot mataffären och handlade allt vi behövde för kvällens picknick och lite till. Sedan var det bara att börja gör sig lite iordning och plocka ihop vår picknick korg. I väntan på Ellen tog vi oss lite drinkar och lyssnade på otroligt inte asum musik haha. Sedan drog vi oss ner mot Hasselbacken för en mysig picknick innan vi började köandet utanför Harrys. Där mötte vi min Bästa Becca och Johanna, Sedan även Jossan, Sara, Therese och Sandra.
 
Även detta år, först i kön! Dock hade vi inte behövt köa haha. var väldigt lite folk tråkigt nog, men vi lyckades allt få timmarna att gå iallafall. Väl inne bjöds vi på gratisdrinkar underbara montrar med skor att välja mellan, tävlingar, som för övring Annah Vann n ny mobil på! ganska underbart att jag vann min rosa Samsung förra året och detta året vinner Annah en rosa Nokia, swag? minst sagt. Sara vann också en massa smink. Kvällen var hur rolig som helst, tråkigt för dem om anordnat att de va så lite folk men vi hade iallafall en grymmt rolig kväll. Dem andra packade ihop kvällen lite tidigare men jag och Becca stannade och dansade sönder natten lång. Har fortfarande ont i fötterna haha.
 
Tog en Massa bilder under kvällen med min otroligt bra mobilkamera haha, Här är en liten bildbomb
C YA
 
Ganska fint blev de hos Annah
hehhe
Så här snygg e man när man förbereder picknick!
 
 
Först i kön, IGEN hahha
Köhäng
helt lycklig <3
vackra mingel bilder... hahhaa <3
SKOR!
Och min Annah Vann såklart!
Världens finaste
 

GALAXY SPARKLE

Kategori: INSPIRATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 

TATTOO TIME

Kategori: INSPIRATION

Tror att jag äntligen hittat min nästa lilla älskling. Har ju en ballerina på sidan av ryggen, och vill ha en breakdansare bredvid henne. Och har letat upp lite olika förslag på hur denna ska se ut. Tror det ska vara en kille och även denna ska vara svartvit. MEn har lite funderingar på om jag ska ha en liten sak i färg. Så som ballerinans kjol och killens skor eller nåot sådant. Här e iallafall lite olika poser på hur den typ kommer se ut
C YA
 
Min lilla ballerina
 
Idéer till nr2

HEAVEN ON EART

Kategori: INSPIRATION

 

HELA HELGEN

Kategori: word

Enda konversationen jag haft med Becca i helgen, no words needed
 

UMGÅS UTAN BUS? nä

Kategori: Vanligt liv

Igår va äntligen min bästa Becca på hemmaplan. Så jag bestämde att hon va tvungen att vara med mig. började dagen med en fika, och då fick vi sällskap med fina Johanna. Sedan tog vi en tripp till ungdomsmottagningen, Becca ska till Schweiz i ett år så hon va tvungen att ta prover och få massa p-piller recept. roade mig där med att leka med dem blå tofflorna, it bring out so many memories. Efter detta dog vi oss en tripp till Pusching the pin, och skulle egentligen bara kolla smycken, men som alltid så kunde vi inte hålla oss. Så becca gjorde ett nytt hål i örat och köpte nya pärlor till brösten och jag fick mig ett litet nytt lila smycke i örat. När vi va klara med detta kom vi på att vi nog borde färga håret, så vi tog en tripp till Åhlens och willys och Partaj. de vi hitta va att Becca får bli morris och jag dipdyed! När vi hittat allt vi skulle ha så körde vi ut Jerker från hans lägenhet och tog över den och färgade håret! Men han va inte ledsen för de, han fick tränat och vi gjorde mat till honom när han va tillbaka. jag skulle från början blekt mina toppar och sedan gjort dem lila, men när vi hade blek ett tag så tyckte vi att de såg rätt nice ut som de gjorde så vi vänta lite med det lila och lät de va lite Ombre hair.
C YA
 
 
aj?
härlig blanding
helt inpackad!
ohyeah
 
första vändan gjord!
 
Så fin blev Becca! <3
 

FÄRG FÄRG FÄRG

Kategori: Vanligt liv

Hemma igen efter dagar på vifft! Känns nästan som att jag bosatt mig i famnen på Ellen och Annah, men jag trivs, och har de senaste dagarna tillbringat de flesta lediga stunderna med dem. I TIsdags hade vi en liten färgningsträff! från början skulle jag bara hjälpa Ellen färga håret inför ett bröllop, men sen blev jag lite sugen jag med, och under kvällens gång så övertalade vi Annah att också färga lite av det som blev över haha.
 
MEN innan vi började med färgningen blev vi galet sugna på glass! Och eftersom vi alla 3 är sjuka och hostar i kapp som en vacker kyrkör, så bestämde vi oss att gå en sväng i de vackra vädret. Men de va inte så lätt som vi trodde. Först till WIllys, sen till Hemmakväll, sen upp till Ellen igen, ta bilen, åka till ICAspara, sist men inte minst mot ICAsupermaket. Och allt detta för att hitta den rätta glassen! Ja jag vet, ibland kan man man undra, men då kan de gå!
C YA
 
åka hiss like a boss
 
 
Dagens: 1&2 till Ellen och 3 till moi
 
vackert
 
lite filmmys som alltid

So You Think You Can Dance

Kategori: Dans

Hostat sönder hela morgonen, börjar tröttna på detta nu, ligger i soffan och kollar på SYTYCD, livet känns lite bätttre då iallafall. Saknar att dansa varje dag. Mina fina dansvänner har varit utomland och alla har jobbat mycket så vi har inte träffats så mycket de senaste. Men idag blir de andra bullar! Jobbigt att man är sjuk bara så kan inte kan ta ut. Men kan inte låta bli att dansa lite. Just nu håller vi på med ett uppdrag inför Junkfest! ska bli så sjukt spännande! Fick sms av Medborgarskolan i Trollhättan idag med, om att dem ville ha med oss på något event på Lördag, känns väldigt bra när det är folk som frågar efter oss! Antar att vi pratar om detta sedan när vi träffas allihopa. Men nu ska jag fortsätta kolla dans. Ha en bra dag!
C YA
 
 

DET ÄR SÅ JAG JOBBAR

Kategori: Vanligt liv

Väldigt go dag på jobbet idag, jag och Klas har hängt om massa i butiken, flyttat bak rean och hängt fram massa nytt! så härligt känns det! äntligen slippa se rea skyltarna haha. Men lite tomt blev de måste jag säga. DOCK, kommer de komma en ny lite "slut överrasknings rea" nästa vecka, så håll utkik efter den! Har grymt ont i fingararna med efter att ha tagit ner handen i larmlådan och stuckigt mig på den vassa delen av larmet, att jag aldrig lär mig haha. VI fick samtal från regionschefen, Jenny, idag med, och hon berättade att vi ökat i försäljning jättebra den föregående veckan, OCH jag jobbade väldigt många dagar förra veckan så blev superglad!
Har på tal om inget fått hostan of doom! Helt otroligt arg e den. Vid varje"hostning" tror jag fan hela tarmen ska med ut. Nu ska jag ta och borsta tänderna och halsa ut hostmedicinen!
C YA
 
Här har ni mitt jobb
 

HUR MÅR DU?

Kategori: Vanligt liv

Min fina vän David kom in på jobbet idag, med ett vackert leende och ytters hes röst, "jo men jag mår br asså".
haha jag och Sandra vek oss av skratt bakom kassan. 
Efter jobbet åkte jag hem  till mamma och hjälpe henne lite med hästarna och städa lite i huset. Sedan ringe Annah och vi åkte och köpte en grill och massa gott. satte oss vid vattnet och hade en helkväll fylld med skvaller och härligheter. snygg som fan va hon iallafall haha.
C YA!
 
Söta David hahha 
 
Yoo
 

LUFTAT MINA BEBISAR

Kategori: Vanligt liv

Dagarna har bestått av massa jobb de senaste, HELT UNDERBART. Fick hem mina nya älsklingar igår med, så luftade dem på jobbet idag. Helt ny känsla att se ordentligen över disken. haha. verkligen så bekväma också! älskar att känna mig lång. lagom lång. För övrigt så hittade jag ett vackert läpp avtryck i ett av provrummen haha. tror nån älskar oss lite.
Skulle egentligen ut idag, men känner att min hals inte mår så bra så dubbeldejtar alvedon och ipren idag. kanske åker en sväng till Min Annah för att slippa va ensam. Men först står de dusch på schemat!
C YA
 
I LOVE YOU LONG TIME
 
 
Puss på oss
 
gjorde ett så sjukt snyggt omslag idag

AFTER WORK

Kategori: Vanligt liv

Tjenna! sitter här och försöker sminka mig, klä på mig, blåsa håret och Kolla OS samtidigt. Jobbat hela dagen på Restaurangen idag och nu snart e de dags för en sen After work! Dock e vi bara två, jag och Rebecca, eftersom lilla Trixi inte fyllt krogen än. Sen ikväll/inatt ska jag bege mig till Annah och sova på hennes soffa för imorgon blir de att öppna på Carlings! Väldigt härligt ska de bli! 
nä nu måste jag springa så jag hinner göra något med mig själv innan jag ska va i Uddevalla haha.
C YA
 
 
 

FINA VÄNNER

Kategori: Vanligt liv

Bild från vårt Födelsedagsfirande av Johanna på Butler's igår! Underbart trevligt vare, god mat och mycket gott sällskap! fina fina tjejjer!
 
Becca, ja, Johanna, Sara, Felicia, Ellen, Alisa.
<3

MASKINEN PÅ TRÄGÅRN

Kategori: Vanligt liv

Haft en Riktig fest helg denna helgen. och roligt som fan har det varit! I fredags efter jobbet kastade jag mig in till Uddevalla och hem till min Matilda. där blev det en mysig förfest med massa danstjejjer och sedan en vanlig utgång på trägårn. Lördagen bestod även den av jobb och att kasta sig iväg till Uddevalla haha. Min fina vän Ellen har varit ensam hemma så va har utnyttjat hennes underbara balkong för lite festande. Alla va redan i full gång så det va bara åh duscha och sminka sig i takt med ölspel! Sedan begav vi oss mot Trägårn och MASKINENS spelning! HELT SJUKT BRA VAR DEM! verkligen sinnes bra live, Kvällen va hur rolig som helst.

liten bilder från helgen
 
 
FREDAG
 
 
 
Bakis? nä... men att a hissen istället för trappan e väldigt skönt
 
LÖRDAG
 
 
 
 
MASKINEN
 
 
 

BLÖT?

Kategori: Vanligt liv

Hejhej hallå! precis hemkommen från mitt andra jobb på café&restaurang Utsikten i Ödsmål, cyklade dit och hem.... i ösregn!  känner mig lite duktig måste jag påstå. men trött som fan haha. jobbigt att cykla med dyngsura kläder. tror vädergudarna har något imot mig. varje gång jag ska ta cykeln så börjar det regna. men jag ska fan inte ge mig! ingen har ju dött av lite vatten....Såg för övrigt den nya Batman filmen igår, batman the dark knight rises,
så jävla bra film! SE DEN
 
nu ska jag skynda mig in i duschen och sen bär det av mot Uddevalla och Butler's för att ha en liten tjejmiddag och fira min vackra Johanna som fyller 19 idag! <3
C YA
 
batman the dark knight rises
 
Min Fina Johanna <3 GRATTIS IGEN ÄLSKADE DU!
 
 

ONSDAG

Kategori: Vanligt liv

A denna dagen fick ingen bättre rubrik. Haft en galen dag på Carlings idag, massa massa folk och hundra lådor att packa upp. men fan va jag älskar de! blir så glad varje gång jag kommer in där.
mitt i allt de galna kom min underbara vän Jonathan in och gjorde min förmiddag lite bättre, kärlek åt dig.

När jag slutade gick jag bort till ICA och hämtade min Matilda och körde henne hem. Innan vi kom hem åkte vi till hemmakväll för  hon ville hyra en film. Där träffade jag, med sitt luder till flicka med sig (ursäkta ordvalet men det finns inget annat som e bättre) någon som en gång fick mitt hjärta att bulta av lycka vid varje andetag, men nu mera fryser det till is och jag vill helst bli sprängd i bitar än se honom. Men när man fått sitt hjärta krosat många gånger så lär man sig att "le oh vinka, le oh vinka" "fake it until you make it! right"....
Detta gjorde iallafall att denna dagen till en mycket inte bra dag.... hoppas morgondagen giver mig mer. kommer ju inte kunna sova nu men jag får väl göra ett tappert försök, läsa en asdålig bok eller något kankse.

 
FAKE IT WITH A SMILE IT CONFUSES PEOPLE

PURPLE IS THE FEELING

Kategori: word