Dance with your heart not with your head

jobb och svett

Kategori:

Nuru är snarket inte långt borta. Att ögonen håller sig uppe är rätt otroligt. Efter 4h sömn och två jobb och nu dansträning på de. jisses haha. ska bli skönt att lägga mig i sängen snart och somna sött. även fast jag får somna ensam eftersom pojken min är ute och slarvar som mormor brukar säga haha. imorgon blir de inte mycket sömn heller för då är det upp 07 och iväg till mamma och rida, sedan poff fort iväg till mitt älskade carlings och jobba 13-20. SEN SKA JAG FAN BARA DEJTA SÄNGEN haha<3 Nu blir det duschen och ska prova mitt nya shampoo jag köpte idag på torpaaan. se om det är något att ha! pusss

JAAAA

Kategori:

Lyckan som uppstår när man ser att carlings har ringt på mobilen. stackars Klas e dålig och undra om jag kunde jobba åt honom. OCH SJÄLVKLART KAN JAG DE!! så nu hejdå hemska jobbet i ödsmål och heeej mitt underbart jobb på Carlings! man skulle gjort såhär varje dag, bra med något hemskt och sluta med något underbart. mycket trevligt. känns som jag vältrar mig i Klas motgång, förlåt för de, men iallafall, lycklig som fan över att du blev sjuk mitt hjärta! Hahaha. minus e ju att jag inte hinner byta om.... jummi lukta pannbiff. haha tur att det bara är ett par timmar. pusss



i brist på annat

Kategori:

Händer ju inte speciellt mycket spännande här på jobbet idag, så leta i kokböckerna bland hyllorna och hitta ett cookies recept. och eftersom jag aldrig gjort sånna förut så blev det kakbak på ingång! utmaning yess!!! lika exalterad som en bergsklättrare inför Mount Everest. Inte bra detta.





















Oväntad vänskap

Kategori:

Middag och bio med Kelley i Göteborg igår. Allt för längesedan vi träffades. vilket resulterade i att vi aldrig sluta prata haha, även fast vi skriver till varandra dagligen så blir det annat när man ses. lättare att sväva ut då och konversationerna blir hur långa som helst haha.vi gick till Jensens beefhouse vid brunnsparken och åt, hur gott som helst! och sedan tog vi oss en bio på biopalatset. En oäntad vänskap, shit vilken film! Underbar räcker inte ens nära till vad den var. hur bra som helst! så fin och sjukt rolig, en film alla borde se!

Mer igår hände inte mycket haha. förutom att jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick hem till Tobias på natten från bussen. fan va kallt det har blivit nu på kvällen/natten. kände mig äckligt förföljd igår när jag skulle gå hem. gick en kille efter mig jättelänge, läskigt de där. Han va säkert helt ofarlig, men han va läskigt ändå haha. Just nu sitter jag på jobbet i ödsmål och, hör oh häpna, fryser som fan! och jag hittar inte fjärren till värmen.... min snåla Jävla chef brukar ta med den hem så att man inte kan höja värmen....kul. Efter jobbet ska jag hem till mamma fort som fan och rida och sedan äta lite tillsammans med Pernilla. och ikväll blir det Dans!! <3 hoppas det kommer någon snart, annars tar jag mig en tupplur!









Jahaja....

Kategori:

Godmorgon mina vänner. välkommen till en då av kyla! klockan ringde allt för tidigt imorse och skräcken som uppstår när man tar fötterna utanför täcket! fy fan va hemskt det är haha. Fick pussat min Tobias med oxhså underbar som han är så han körde mig till jobbet, eller mer rätt jag körde och han sov i passagerar sätet. Kommer till jobbet och möts av en inte så trevlig syn. Kassan är borta och det finns en lapp i köket "Tog Kassan på service, du får använda kortläsaren och räkna ut kontanterna på miniräknare". jo men jag tackar! som tur är så har jag inte speciellt mycket att göra en tisdag i slutet av oktober så det ska nog gå bra haha. mitt största problem just nu är att jag fryser så att jag tror jag dör! får ställa mig vid spisen och värma mig lite. Och kanske tvätta golvet eller något liknande, här verkar det ju inte hända så mycket spännande haha.



brända pengar

Kategori:

Lite smått och gott av det jag handlat idag och i helgen ;)



världens goaste braller! kan köpas hos oss på Carlings;)







Har jag sagt att jag är besatt av inkamönster? ÄLSKAR DE! hitta ett underbart fult skärp på Lindex 149:- om jag inte mins fel







tag 3 betala för 2 trosor på Lindex



69:- Ica spara. ska tydligen va ett under för håret. hon på tv reklamen verkar ju nöjd iallafall så får hoppas på det bästa!





gulligt skelett linne 149:- på gina



köpte en liten låda med... så Tobias slipper få frispel över att mina saker ligger överallt haha. 40 spänn typ på biltema

hetsig dag, nästan

Kategori:

Dagen med stort D, en helt vanlig måndag, har inte innefattat mycket haha. vi vakna vid 10 morse men tonerna av spöregn och storm från utsidan gav oss mycket stor lust att stanna i sängen. och gick väl upp vid 13:00 ca haha. tog oss då en promenad till Ica och handla lite frunch och begav oss sedan in under filtarna och kollade nya Johan Falk filmen. riktigt bra! Sen mina damer och herrar, tog vi oss upp ur soffan och laga mat! Vår första hemlagade middag ihop. och så fint som spagetti och köttfärssås blev de. Gött som fan med. vi hade i lite allt möjligt Hahaha. sen mös vi lite till, jobbig dag detta, och eftersom det regna körde jag Tobias till jobbet. smet samtidigt iväg och små shoppa lite. kanske orkar ta lite bilder sedan. Nu sitter jag här och kollar på tv och väntar på att jag ska få lust att diska och städa köket.....lika bra att få det överstökat! får belöna mig med SOLO tidningen jag köpte förut;)!











Gamla bloggen

Kategori: Härliga stunder

Hej peeps. Sitter och drömmer mig tillbka till de gamla livet, det som varit och det som verkligen var sjukt längesedan haha. Snubblade över min gamla blogg och sitter och läser om min praktik. Fan va roligt det var, bästa tiden i imtt liv än så länge. 
 
Föst på SVT i Götet och sedan på MTG rsdio i Sthlm. Helt underbart verkligen, aldrig haft så roligt och aldrig lrt mig så mycket. 3 år på gymnasiet kan slänga sig i väggen. Saknar det verkligen. upp 04:30 varje morgon, sluta vid 13 och sen shoppa hela dagen, åka hem äta och sova. rätt gött ändå. Hade mer än gärna kunnat göra det varje dag livet ut bara jag fick sitta inne i studion och prata. inte många kännslor som slår den känslan när den lilla röda lampan lyser SÄNDNING, eller känslan av att sitta och redigera ljudet till ett program och bara göra det och veta precis hur det ska göras och bara höra vad för saker man ska rätta till.
 


kärlek
 

Utsikten

Kategori:

Uppe innan tuppen idag och iväg till jobbet i ödsmål. Kallt som röva va de när jag kom dig! min ena chef hade nästan stängt av värmen över natten, idiot. Frost på glasdörrarna till och med haha. Hade tråkigt som fan de första timmarna, men hitta en slags fönsterputtsdammsugare som man använde att tvättar fönstren med, så jag fick roat mig en stund. Sedan mot all förmodan blev det mycket att göra. inte sommartidermycket, men mycket för att vara ensam på vintern. mycket trevligt. lite stress e alltid härligt! Allmänt får dagen 2/5. mest för att jag inte tycker om att laga mat till ouppfostrade människor. Nu har jag skyndat mig hem till Tobias och bytt om och gjort mig av med dem mesta pannbiffs lukten och är påväg till Butlers och ska äta lite med Tobias och några som han jobbar med. ska ta en paus från mitt trevliga jag sedan och smita iväg och ta kort Till Facepalm affischen! SPÄNNANDE! mer om de senare;) nu fryser jag fingrarna av mig! pusshejjj









RIKTIG KÄRLEK

Kategori: Vanligt liv

Det är tur att vi tar hand om varandra
 

kalasdax

Kategori:

Lite kalas för Tobias mormor idag, Grattis igen! tårta och massa mat med den underbara släkten!. Tobias är söt också haha.

PROMNIGHT

Kategori: Vanligt liv

Åh vad jg saknar balen. Inget går upp mot en Sinclair Bal! dansare, teaterapor, musiker och media folk, kan de bli bättre än så? svar nej, klart det inte kan! Världens underbaraste kväll men så fina människor. Fan va kul vi hade! får ragga upp en 94:a så jag får gå på nästa års bal med!
 

rent oh fint

Kategori:

Lite Dasy Duken över det hela. Blev en tvätt också. och det är såklart kvinnan i förhållandet som sköter de.



Vinterfina

Kategori:

står ut i kylan och kollar på när Tobias och hans pappa byter vinterdäck på bilarna. kallt som fan, fast min goa Carlings jacka värmer bra ;) haha. snickarbraller har han på sig med! bästa som finns! vissa gillar muskler, vissa gillar, brunt hår, jag gillar snickarbraller! haha. När dem e klara ska vi ta en sväng till torp. ska på middag hos Tobias mormor och morfar ikväll, och.... jag har inget att ha på mig såklart. konstigt det skulle vara annars :s om jag plötsligt hittade användbara kläder i garderoben. så får hoppas att jag hittar något att ta på mig. vilket jag antagligen inte kommer göra eftersom jag behöver de. men jag håller tummarna. och påtal om tummarna så är det svinkallt att skriva från mobilen, så ha de götthej!



Middag och tattuerings mani

Kategori: Vanligt liv

Helt galet kär i detta med mönster och vill verkligen tattuera in en trekankt någonstans med ett inkamönster i. tycker det är så härligt och känns så frihet för mig. Vet dock inte vart någonstans jag vill ha den. Iallafall så har jag jobbat idag, underbart, älskar mitt jobb på carlings verkligen! Har verkligen dem bästa arbetskamraterna man kan ha.
 
Efter stängning tog jag Annah och ellen oss lite mat på Butlers. inte fått se mitt hjärta på hela 8h ju! va bara tvungen att kika in! (skämt åh sido, vi gick dit för den goda maten inget annat). Supermysigt att få prata med den igen, var allt för längesedan. Eller a det lilla man kunde prata haha, alla runt oss pratade med väldigt stora bokstäver, men de löste vi rätt bra;) Vi gick hem tidigt för alla tre var sjukt trötta haha. Och tur var det att vi gick när vi gjorde för 3 minuter efter vi lämnat vårt bord blev det värsta brytet på bordet bredvid där vi suttit. Vi stod på toaletten och bara hörde hur jättemycket glas krossades. Och min lilla "tjockisarsomslåss" rädsla kom fram. Hatar verkligen folk som slåss. tycker det är så sjukt obehagligt! OCH speciellt om det är en kraftig person, tycker verkligen att det är läskigt haha. Men det gick bra som tur va och nu är jag hemma trygg och varm haha. Tänkte slänga på mig en go killtröja och hoppa upp i soffan och somna till en film. Sov gott hörreni
 
Lite såhär hade jag i tanken, dock tror jag inte jag vill ha det allseende ögat i... man de kanske hade varit något de med? tål att tänkas på.
 
 
Härliga mönster

Kiel Bilder mobilen

Kategori: Vanligt liv

Hälloo peeps! vaknade nyss med vackert sms på mobilen att mina fina sandra inte kunde jobba idag så jag får ta mig en tur till Carlings och jobba lite. underbart! älskar att vara där, skulle nästan kunna bo där! Sitter nu vid Tobias dator, kollar bilder och lyssnar på tvn haha. Sovit väldigt dåligt inatt så funderar på att lägga mig och sova på soffan lite. Tobias är på gymmet så det känns extra bra att sova lite extra då haha. Förresten så hittar inte sladden till kameran, så lägger in lite bilder från mobilen istället. inte så vackert men så kan det gå ibland. Så här har ni en liten bildbomb att kika in medan jag lägger mig och snarkar på soffan! C YA
 
 
Det är skönt att det inte regnar i sverige eller så...
 
Thea tyckte pappa körde lite dåligt, så hon fick rycka in när vi körde på färjan
 
Väldigt fina rum! Hur underbart som helst, fick även dela säng med killen som har goaste morgon frissen haha;)
 
På Kvällen väl hemmastadda på färjan blev det stor buffé, och Thea bjöd på massa go dans till pianomusiken
 
Inne i Kiel åkte vi till ett köpcentrum och Thea och jag blev trötta i benen så Tobias fick snällt köra runt på oss
 
så goossig
 
HALLÅ SNYGGING!
åh Starbucks <3 där hitta vi lite wifi också, alla fort upp med mobilerna hahaha
 
Sista kvällen blev det Middag på färjan, Tobias tyckte de va jobbigt att vänta på maten haha
 
Handlade nästa inget men dessa fina fick följa med hem
 
Trött chey på väg hem igen från en underbar resa

DRÖMMARNAS VÄRLD

Kategori: Dans

Kollade ju på Human Behaviour imorse och jag kunde inte hålla mig borta från ännu en dansföreställning. drömmarnas värld blev det även på Sincan. Sjuk bra den också! man blir så lycklig när man ser dans helt otroligt
 

LÖNING

Kategori: Vanligt liv

Efter dansföreställningen imorse åkte jag och Tobias till torp och åt fruckost på Briggen. Vi hitta trevligt sällskap på vägen iform av Tobias Mamma syster och mormor! Lite små shopping blev det också. Mest inne på jobbet haha. Köpte min jacka jag lagt undan ett tag, börjar ju bli kallt nu så den fick följa med hem idag. Vi hade fått in nya baseball tröjer med så jag kunde inte motstå. Sen har jag kikat länge på dessa asfula helt underbara skorna. men inte tyckt jag velat lägga 300 på dem, MEN idag kosta dem bara 199, så dem fick också följa med hem!
 
Carlings
Dinsko
 

ÄNTLIGEN

Kategori: Dans

Nu är dagen här, dagen då vi fått ihop alla pengar till vår helt egna föreställning. Vi fick reda på idag att vi får
20 000:- av komunen! helt sjuk kännsla, En vacker bild på Valle och Becka var det i tidningen idag med! puss
 

HUMAN BEHAVIOUR

Kategori: Dans

Var och kollade på projektredovisning på älskade sinclair idag. Jag hjälpte ju mina små dansvänner med musik till deras föreställning, så var ju såklart tvungen att kolla! och fan va bra dem var! satt och grina nästa, så fint. Dem fokuserade mest på modern dans men även lite street. Dem har gjort ett så sjukt bra jobb verkligen, så stolt!
 

LIFE

Kategori: INSPIRATION

Du vet aldrig vad som händer, när det händer eller hur det händer. Som universum är stort kan vi aldrig se det som kommer ske.
 

TURN AROUND

Kategori: musik

 

träning träning träning träning

Kategori: Dans

 
Rebecka kan allt bli lite arg ibland under träningarna, fast det går över fort!;)
 

RUBRIK

Kategori: Vanligt liv

Rubrik blev dagens rubrik, för jag orka inte komma på något bra haha. Hemkommen till Tobias och sitter här och kollar lite på tattueringar. farligt, blir lite för sugen. ända som hindrar är pengarna just nu. men de löser sig väl. så ska försöka a mig ner till studion snart. men tillbaka till de en annan dag. Jobbar i ödsmål idag, aptrisst, så lite folk haha. Men nu ska jag strax ta mig mot skogslyckan och köra lite daans! Och egentligen inte snart utan nu, ser jag på klockan haha. får nog springa! haregött hej!
 
 

JOBB JOBB JOBB

Kategori: Vanligt liv

Dansträning med E.A.R & co igår! Bra gick det och svettigt blev det haha. House blev det som jag trodde och nu e vi närmare målet än någonsin., 43 dagar kvar nu!! Idag har jag jobbat i Ödsmål, tråkigt som fan, har inte varit nån där. Så jag har inte gjort speciellt mycket haha. Nu sitter jag i bilen påväg till Uddevalla och ska ha danslektion för 7-9 åringar i Källdal. Ska bli spännande haha. vet inte riktigt vad jag ska göra med dem men det löser sig väl haha. När jag lekt färdigt med dem blir det hem till Tobias och Städa upp lite.... Tror jag har mer saker där som e mina än vad han har själv som bor där, hahah stackarn. Men jag tänkte jag skulle få ordning på mitt liv lite, vilket betyder mina kläder som ligger överrallt haha, och snygga till lite. Och nu måste jag göra de för människan kommer ju läsa detta och undra varför jag inte städat, Så nu finns ingen återvändo! köss hej C YA
 

DANS SVETT SOVA SVETT

Kategori: Dans

Heej peeeps! Har precis mellanlandat hos Tobias och slängt i mig lite mat och kastat mig i sängen och bara dött lite haha. Haft mina "små" danselever nu och ska snart tillbaka till danslokalen igen för att träna med E.A.R. En ny house står på schemat tror jag. Ska bli spännade även fast jag just nu bara vill sova sova sova! Men jag vet att det går över när jag väl är i lokalen igen. Mer idag har jag gosat hela morgonen OCH sedan dragit med mig mitt hjärta ut i stallet hahah. sötast i världen är han. Lärt sig va nästan vad allt heter, kratsat hovar och grejat med senskydd. så Duktig haha. Sen bar det av till dansen och nu e jag här. Mycket mer spännande än så har det inte varit tyvärr haha.Hoppas ni haft en go dag och jag ska kankse försöka få upp bilder från resan sedan när jag kommer hem! men nu blir det fullfart mot dansen. C YA
 
 
 
 
 

KIEL AND BACK

Kategori: Vanligt liv

Hemma igen efter en underbar helg med Tobias och hans familj i Kiel. Shopping, mat och  gos. Tog massa bilder så ska bara försöka hitta sladden så kan jag ladda upp den. Men först, SOVA! inte blivit så mycket av de;) så ska lägga mig i Tobias soffa nu och dö lite. c ya
 

CARLINGS

Kategori: Vanligt liv

Goddagens! uppe med tuppen idag och iväg på personlanmöte på Carligns. Bra gick de! vi fick massa berömm och även saker att bättre på. Underbart. Reg.Chef Jenny var med idag och vi diskutera lite säljs teknik och massa annat. Väldigt skönt att hon kommer in ibland och skakar om oss lite, även fast hon är lite läskig så är hon svinbra! Fick även mer ingående visning a hur vii gör vår special mätning av levicurv jeansen. så imorgon när jag och Klas jobbar ska vi prova alla jeansen och mäta och kika och se hur allt sitter osv. Älskar mitt jobb så mycket, och mina kolegor. Bästa gänget som finns! Nu ska jag strax ta med Tobias till Torp igen, (känns som jag alltid är där) och köpa present till hans mamma. Får se va vi hittar för något trevligt! sen blir de dansmixjobb och dans! Livet leker idag yess it does! C YA
 
 

TED

Kategori: Vanligt liv

Tog med lillen på bio idag, TED, omg vilken cp film. så sjukt jävla rolig. grina av skratt. Sån jävla asum humor. Underbar Middag innan med. Så fin min pojk. Kanske fick till lite shopping med, hehe. men skyller på att vi va i gbg.... hur kan man inte shoppa, tur jag inte bor där. Nu sova och imorgon personal möte! godnatten!
 
 

LET'S BLEKA SKITEN

Kategori: Vanligt liv

Kände att mitt fina ombre hår gått och blivit tråkigt så slänger i lite mer bleking i skiten och gör den lilla färgbrytningen lite högre upp. får se hur de blir när man gör de på sig själv haha. Ingen Beccy i närheten som kan hjälpa mig denna gången. så får hoppas på de bästa.
 

GÖTT

Kategori: Vanligt liv

Ser inte mycket ut för världen men gott vare!
 

DINNER TIME

Kategori: Vanligt liv

Fäst? oklart

Kategori: Vanligt liv

Liten utgång igår med vackra människor. längesedan vi sågs allihopa, kul som fan! <3 fick lite vakcra kort med, dock ännu fler på den riktiga kameran men jag vet inte riktigt var sladden är hahahah så det får räcka med dessa så länge
 
 

etsy.com

Kategori: Dagens vill ha sko

Oh get me of to space
 

Känsel vad är de?

Kategori: Vanligt liv

Åh fy fan va jag just idag inte tycker om det kalla svenska vintervädret. Trodde min sista stund var kommen när jag begav mig till tåget för en timma sedan. Har knappt fått tillbaka känseln i fingrarna meeen va gör de! gå upp tidigt som är så trevligt. usch. var en "lugn" utekväll igår, eller det var tanken, tanken var god men kanske lite svår att följa. mår dock väldigt bra idag men aningen trött efter att ha sovit nästan 5h. Men jag hoppas på en lite sovstund på dagen, annars blir det jobbigt haha. Är precis hemkommen till min moder och ska strax ut i kylan och rida, bara 3 veckor kvar, tror jag, fy fan. Sitter ihopkurad i filtar täcke Tobias tjocktröja och halsduk och försöker få upp värmen sen bilfärden haha. kommer få ha på mig miljoner lager kläder när jag ska bege mig ut känner jag. Blir ju inte så vart när man sitter helt stilla hela tiden.... Tar mig nor bara en kort tur idag. skyller på att jag är sjuk och bara borde ligga inne och sova! Vilket jag antar att dem flesta vettiga personerna gör just nu, men varsågodgör det bara så ska jag gå ut och ha det "trevligt" C YA 
 

Frostigt med myspys

Kategori: Vanligt liv

Blev lite ändrade planer idag med GBG då Elin var tvungen att passa sina småsyskon och jag hade inte så stor lust att gå ensam så vi sparar oss för G-star eventet på lördag istället. Så det blev en underbar liten sväng till torp med Tobias, hans syster, systerdotter, mamma och mormor. Nästan hela tjocka släkten! mysigt va de, läskigt till en början men hur mysigt som helst. Thea, systerdottern, var så gosig! haha värsta söta ungen, så härlig. Vi köpte en jättefin skjorta till killen med, han kan allt va stilig om han bara vill! och sist men inte minst, pepparkakor! herres att dem redan finns i affären, men jag klagar inte, jummi!! Kvällen bestod sedan av sova sova och kolla tv, åkte till min fina Pernilla och hjälpte henne fixa håret, och sist men inte minst, lite vin och räkor med sex and the city på tvn. En väldigt go dag, med lagom mycket att göra , och fina saker med. nu är det sängen som är min bästa vän! Godnatt puuuuuuuuuuss
 
Frost i den tidiga timmen idag
gulligt
nomnom
 

FÄRG ELLER BLOD

Kategori: Vanligt liv

Färgar håret på fina Pillan! ser dock ut som hon har fått stryk... hehe
 
 

nastygal.com

Kategori: Dagens vill ha sko

åh dem är ju fula att dem blir fina, älskar färgerna, herres döda mig och återuppliva mig.
 

WELL HELLOOOO

Kategori: Vanligt liv

Hej mina vackra älsklingar. 
Fick hem mina töser från notme.se idag, in löv.
 
 

rimfrost rattmuff på tjällossning rattmuff av

Kategori: Vanligt liv

Godmorgon folk, fan va underbart varmt det är ute på morgonen såhär års. fast mer svinkallt, Man är inte alls avis på killen som kan ligga kvar och susa och sova medan man själv måste upp och ut. Fick till och med skrapa rutan idag, inte så roande när man kör en jättebil och knappt når över halva rutan, men som tur e så är jag ju så liten att det gör inget att det är en strimma i mitten kvar. Ser knappt över ratten så det går fiint. Just nu är jag hemma hos mamma och samlar mig för att gå ut i kylan. inte så lockande. Puschar mig själv med att jag kan springa in och sova en stund när jag är klar. Mer idag ska jag och Elinpelin från Carlings åka på Levis event i gbg. Kul som fan ska det bli! klädångest dock, fan ska man ta på sig? men de löser sig seen hoppas jag haha. Ha en bra dag alla!
 
När jag kom hem till Tobias igrår efter jobbet hade han köpt ost och kex, söt e han allt ibland lilla killen.

Stressa för ingenting

Kategori: Vanligt liv

Tjena godkväll. Sitter just nu på jobbet i ödsmål och gör absolut ingenting. Inte haft nästan något att göra på hela dagen och det finns fan inget mer att städa heller. Vi hade en liten rusch förut men den va ju över på en kvart och så va det med de. Men min för,iddag var dock inte lika slapp. Vaknade halv sex och kunde inte somna om, så låg där i sängen och filosofera. Men när klockan va halv nio orkade jag inte ligga där längre så jag väckte Tobias, som tyckte jag var allmänt dum i huvudet som ville gå uppmdå. Meeen jag fick upp honom ändå. Sen satte jag mig och mixade lite musik till ett dansprojektarbete, har fått två sånna små jobb nu vilket är så roligt!! Kom öven på att vi inte hade nån bra fruckost så fick med mig trötta tobbe till affären. Sen när fruckosten va uppäten va det bara atT skynda sig iväg ner till stan och först gå till Sinclair och lämna skivan med musik, sen ner till medborgarskolan och hämta pengar för stereon jag köpte i måndags, och ner till banken och lösa in en check, mot Espressohouse och köpa latte sen tillbak till bilen och gasen i botten till jobbet. Fick hälsat på mina fina Matilda och även Nilla i farten med. Och stackars Tobias hänge efter mig och va måttligt road haha. Men nu snart får jag åka hem iallafall, middag och sen lite mys blir en perfekt avslutning på denna dagen. Vi skulle tydligen kolla på nån nya johan falk film med, så får väl satta killen i arbete och klia mig i håret så jag somnar istället haha. Nä nu ska jag sätta igång och stänga här! C ya
 
 

Mys kaose och lite dans

Kategori: Dans

Började gårdagen med en kallsomfan ridtur som vanligt nu för tiden, men bara 4 veckor kvar av hästvaktande nu, yay. Väl färdig begav jag mig Ljungskile och hade fika/picknick med Pernilla som jag inte träffat på allt för länge! Hur underbart som helst att träffas igen och vi hade så mycket att prata om. Och aldrig mer att det ska få gå så länge innan vi ses igen! Och det ska det inte heler för vi ska ut ihop på fredag haha. 
 
Efter detta begav jag mig till källdal för att ha danslektion med mina små (så är dem typ längre än mig hela bunten men den e yngre än mig iallafall så tänker kalla dem små ändå), men det gick änna sådär. Va där typ 2h innan lektionen börja och dansa, gjorde steg och lite sånt. Så helt jävla random så dog stereon. Poff sa de och så va den död. Egentligenn sa den inte ett skit men iallafall. Och efter attnha försökt på alla möjliga sätt att få igång skiten så ringde jag till min chef på medborgarskolan och sa det att jag åker och köper en ny, ger dig kvittot sen!  Så det var bara att pallra sig till torp och elgiganten. Kikade in på mitt vackra Carlings också och kramades lite.  Tog mig även en sväng in till Hanna på bikbok och hitta en jacka på rea, 200:- kan jag allt leva medmatt bli av med en vanlig måndag. 
 
Väl klar med mitt stereo letande var det bara att pallra sig tillbaka till källdal och montera, och ja det gick fint, mycket enklare än ikea möbler. Hann lagom tills att Anna kom och skulle börja sin lektion. Sen kom jag jag på att jag hade missat det där med mat idag så åkte tillbaka till torp och handlade lite. Åkte sen turbo hem till Tobias och åt och hängde upp tvätten för killen, så snäll flickvän är jag, flickvän? A de va längesedan man kallade sig, får försöka vänja mig vid de där tror jag.  Hur som helst så när jag varit duktig och allt slängde jag mig i bilen och åkte och dansträna med mina flickor i e.a.r! Börjar bli lite nervigt nu inför föreställningen, 54 dagar kvar. Men det känns ändå hur bra som helst!!! 
 
Jävlar vilken text det blev....säkert massa felstavningar men jag orkar inte läsa och kolla haha.... Har varit ensam typ på jobbet i ödsmål idag och inte pratat med någon... Skyller på de, behövde tjata av mig lite! Haha aja nu ska jag inte störa mer, kolla bilderna istället, så e de dags att ta en varm dusch och kolla film och dö i soffan, C YA!
 
 
 

ily vart du än är

Kategori: INSPIRATION

Beccy 
 

GODMORGON

Kategori: Vanligt liv

Godmorgon mina fina. Haft en slppisgosmorgon men Mr.Social och snart bär det av hemmåt mammsen för lite fika, ridning och städning av garderoben. Någon mer än jag som har lite för lite plats där? kan inte bero på att jag har mycket kläder, icke. Har så svårt att göra mig av med kläder, känns alltid som jag kan behöva dem någongång. Men idag ska jag faktiskt göra ett tappert försök till lite ordning. lycka till, tack kan behövas.
 
 
c ya

UNDERBAR KVÄLL

Kategori: Härliga stunder

Precis hemkommen till Tobias efter en underbart mysig kväll på Butlers med Kelley. Så sjuk längesedan vi träffades nu. inte okej inte okej alls. Men vi hade mycket att prata om kan man ju säga haha! Saknat dig massor verkligen! Måste pallra mig ner till Göteborg oftare och hälsa på dig. Nu blir det till att borsta tänderna och vänta på att Tobias ska komma hem, fast tänker fan inte vänta upppe, HEJ SÄNGEN!!!
 

TUSEN OCH EN NATT

Kategori: Vanligt liv

Idag har jag och min underbara Sandra haft världens roligaste dag på jobbet. Hela Torp har haft tusen oh en natt tema så det var kostymer och allt där till som gällde idag. spåtanter, tävlingar "marknader" och allt möjligt kunde man hitta inne i huset. Och Carlings hade såklart det fetaste erbjudandet!! Köp över 500 oh dansar vi på bordet. Bättre än så kan det ju inte bli!! hahahaha och handla de gjorde folk. Tappat räknigen över hur många gånger jag dansade uppe vid kassan hahah. Men kul va det, och cp rolig musik hittade vi haha. En väldigt lyckad dag helt enkelt. Älskar mitt jobb verkligen, så underbart galet! <3
 
 

E.A.R på Etage! 18:00

Kategori: Dans

Idag är det dags igen för framträdande på Etage köpcentrum,18:00. Frida är på semester och erik på kalas så det blir bara Jag, Valle, Elin och Kirpen, men vi klarar oss nog fint ändå! dags att rusa till duschen och sen kasta ihop lite scenekläder! 
C YA
 
 

E.A.R behind the scenes

Kategori: Dans

Lite härliga behind the scenes bilder från vårt lilla uppträdande på Etage i Lördags. Jag är ju fortfarande sjuk som ett as men jag var såklart där och kika på mina pärlor!
 
 
 
 

E.A.R på Etage 4 oktober

Kategori: Dans

Kikade in Etage hemsida och fick se en vacker syn! 
 
 
                                                 l
                                                 l
                                                 l
                                                V
 
 
 
så sött!!

Dappy

Kategori: musik


Cause when i look in a mirror i don't even recognize My Self, got the heart of a winner, but looking back at me is someone else. No regrets, No regrets, No point in crying over yesterday, eh, No regrets, No regrets, cause we ain't even seen the best of days! oo-oh-oo-oh-oo-ohhh Na Na Na Na Na oo-oh-oo-oh-oo-ohhh
 
 

etageshopping.se

Kategori: Dans

F Ö R T I D I G T

Kategori: Vanligt liv

Godmorgon världen. Satte mig nyss vid frukost bordet och ska slänga i mig lite gröt. Varit ute och grejat i stallet och ska strax ut och rida en sväng. Mammsen har opererat knät nu e jag e ofrivillig hästvakt i 6 veckor. yay. nä men det är väl trevligt, ibland. Dock inte en dag som denna när det regnar, blåser och är allmänt jävla kallt. Meen varför klaga! Ska försöka ta mig in till Sinclair senare idag och hjälpma Jossan och Camilla med musik till deras dansföreställning. och även försöka vila så jag blir frisk någongång! Kan bli svårt dock, så jävla tråkigt. SEEEN! så hoppas jag att min skype vill som jag så jag kan så prata med min fina Beccy!!! Har så mycket att berätta för henne och hon hade tydligen en del att dela med sig av också! Saknar henne så mycket, men snart ska vi ordna det! <3
 
Fick även nästan upp Tobias på en häst igår. Men han fega ur lite och nöjde sig med att krattsa hovarna;) haha. tvinga på honom en hjälm iallafall. Han tyckte inte detta var för trevligt. Men fick en fejksmilebild iallafall. Och nu ska jag kasta mig ut i det vackra vädret ha en bra dag pipes!
 
C YA